Puzzling Professors 5 x Wooden Set

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3 lei.


PC1426

Nou

Puzzle Club

50 lei

Add to Wishlist

Despre jocul puzzle

Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logica, concentrare, comunicare, perseverenta si rabdare.

Aceste abilitati (importante in viata nastra, ca adulti dar si in cea a copiilor) pot fi antrenate pe termen lung prin experianta acumulata sau prin exercitii cu jocuri tip puzzle.

Puzzle-ul este cel cele mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare data, indiferent de varsta!

Seria The Puzzle Club

Noi suntem Profesorii Puzzleurilor si ai jocurilor de inteligenta.

Maestri inteligenti si vicleni, ce ne-am retras in laboratoare secrete pentru a inventa cele mai bune puzzleuri de pe glob. 

Gasirea solutiilor presupune asimilarea unor informatii esentiale din domenii diferite (Matematica, Desen, Biologie, Istorie, Geografie, Filosofie, Fizica, Geometrie etc)

Obiectivul a fost sa facem distractiv procesul de invatare prin rezolvarea unor puzzle-uri reprezentative pt fiecare materie de la scoala.

Toate noile noastre inventii pot fi gasinte in minunata colectie de jocuri de inteligenta, Puzzle Club.

Colectia contine puzzleuri special alese pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.

Spre deosebire de celelate puzzle-uri acestea au fost gandite special pentru copii: dimensiuni potrivite pentru mainile lor, dificultate si ambalaj.

Puzzling Professors 5 x Wooden Set

Obiectiv: Separa toate piesele si monteaza-le la loc, in forma initiala.

Testul CROSS - Profesorul Head Spinner's

Realizat de Profesorul Head Spinner (Ametitorul), acest puzzle iti va testa perceptia vizuala. Demontarea celor 3 piese este chiar simpla dar refacerea formei este adevaratul test (naucitor, uimitor)

Testul SFERELE - Profesorul Brain Baffler

Realizat de Profesorul Brain Baffler (Vicleanul), acest puzzle iti va testa capacitatea de a gandi in situatii critice. Inspirat din Egiptul antic, testul presupune realizarea unei piramide din 6 segmente formate din sfere.

Testul Piramida - Profesorul Mind Muddler's

Realizat de Profesorul Mind Muddler (Minte intortocheata), acest puzzle iti va testa gandirea logica. Daca sferele au fost un test pentru nota A, Piramida este testul pentru A+. Gaseste metoda sa construiesti o piramida din cele 3 piese.

Testul Scadurele - Profesorul Sense Sizzler

Realizat de Profesorul Sense Sizzler - singurul capabil sa foloseasca funii in proiectul sau, acest puzzle iti va testa coordonarea si logica. Cele 2 bucati de lemn trebuie separate si apoi legate la loc...fara a rupe funia.

Testul Nodul - Profesorul Egg Head

Realizat de Profesorul Egg Head (cap de ou), acest puzzle este cel mai complicat din aceasta serie, un adevarat test de inteligenta. Puzzle-ul contine 6 bare din lemn ce formeaza un Nod. Incearca sa-l desfaci apoi sa-l refaci. 

Dimensiune ambalaj: 26 x 17 x 5 cm
Varsta recomandata: 4-99 ani

Solutii

Cross (Incrucisarea)

Spheres (Sferele)

Piramida (Pyramid)

Scandura (Planks)

Nodul (Knot)

Scrieţi o recenzie

Puzzling Professors 5 x Wooden Set

Puzzling Professors 5 x Wooden Set

Puzzle Club

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: