Great Minds Metal and Wooden Display

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 72 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 72 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 36 lei.


GM1335

Nou

Stand 24 puzzle Great Minds (lemn si metal)

Atentionare: ultima bucata in stoc!

720 lei

Add to Wishlist

Despre jocul puzzle

Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logica, concentrare, comunicare, perseverenta si rabdare.

Aceste abilitati (importante in viata nastra, ca adulti dar si in cea a copiilor)  pot fi antrenate pe termen lung prin experianta acumulata sau prin exercitii cu jocuri tip puzzle.

Puzzle-ul este cel cele mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare data, indiferent de varsta!

Seria Great Minds

Include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile si creeaza o legatura intre ele si cele mai importante personalitati istorice.

Pe langa jocul tip puzzle pachetul include si informatii istorice din viata Geniului pe care-l reprezinta, ce pot folosi drept indicii in gasirea solutiei.

Great Minds - Metal and Wooden Puzzle (24 buc)

6 modele x 4 bucati

Varsta recomandata 4-99 ani

Da Vinci's Ball Bearing puzzle

Spirit universal: pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor, LEONARDO DA VINCI este considerat cel mai de seama geniu din istoria omenirii.

Puzzle-ul propus spre rezolvare este de fapt o lectie de fizica!

Obiectiv: Pozitioneaza cele 2 bile din metal, fata in fata, la cele 2 capete,  manevrand doar suportul din lemn

Grad dificultate: 3 din 5

Rezolvare

Great Minds - Newtons Gravity Defying Puzzle

Isaac Newton a fost un renumit om de știință englez, alchimist, teolog, mistic, matematician, fizician și astronom. 

Puzzle propus spre rezolvare este insiprat din invataturile lui Newton iar solutia poate fi gasita de cel ce reuseste sa pacaleasca forta gravitationala. 

In final rezolvarea se rezuma la o interesanta lectie de fizica, avand ca subiect gravitatia 

Obiectiv: Scoaterea glontului rosu fara a ridica sau intoarce cilindrul.

Grad dificultate: 3 din 5

Rezolvare

Great Minds - Shakespeare's World Puzzle

Puzzle-ul lui Shakespeare, Cuvantul

Scopul acestui puzzle este aranjarea literelor intr-un patrat de 4 pe 4, astfel ca pe raduri, coloane si diagonale sa nu apara aceeasi litera de doua ori.

Dificultate 3 din 5

Vezi rezolvarea!

Great Minds - Galileo's Star Puzzle

Galileo Galilei (1564-1642) este numit „părintele astronomiei observaționale moderne”, „părintele fizicii moderne”, „părintele științei” și „părintele științei moderne”. A construit un delescop si a fost primul care a observat muntii si vaile de pe Luna si infinitatea de stele ce alcatuiesc Calea Lactee. Tot el a observat petele solare si Fazele planetei Venus, dar a fost acuzat de erezie pentru ca a sugerat ca soarele este centrul sistemului solar si a fost forțat să retracteze și și-a petrecut restul vieții în arest la domiciliu.

Misiunea 1: Separa steaua de inel

Misiunea 2: Imbina piesele la fel cum au fost initial

Dificultate 3 din 5

Vezi rezolvarea!

Great Minds - Franklin's Key Puzzle 

Great Minds - Cheile lui Benjamin Franklin

Benjamin Franklin (1706 - 1790) este una dintre cele mai cunoscute personalități din istoria Statelor Unite, unul din Founding Fathers, diplomat, om de știință, inventator, filozof, profesor și om politic.

Pe langa multe alte lucruri el a fost primul care a demonstrat ca fulgerul este o descarcare electrica. In 1752, in timpul unei furtuni, Franklin a inaltat un zmeu de care a legat cu un fir de matase o cheie din fier. Cand fulgerul a lovit zmeul, Franklin a atins cheia din metal si a fost curentat.

Misiunea 1: Separa cele 2 chei.

Misiunea 2: Imbina cheile, la fel cum au fost initial

Dificultate 1 din 5

Rezolvare

Great Minds - William the Conqueror's Antler Puzzle

William Cuceritorul (William I al Angliei sau William de Normandia) a fost rege al Angliei din 1066 până în 1087. Descendent al vikingilor, el a fost Duce de Normandia din 1035 sub numele de William al II-lea. După o luptă lungă pentru a-și stabiliza puterea in Normandia, în anul 1060 el s-a lansat în cucerirea normandă a Angliei în 1066. Restul vieții sale a fost marcat de lupte pentru a-și consolida puterea asupra Angliei și a pământurilor sale continentale.

Puzzle-ul propus spre rezolvare simbolizeaza reusita prin lupta si perseverenta chiar daca solutia, pentru multi este imposibil de gasit.

Misiunea 1:Separa cele 2 ancore.

Misiunea 2: Imbina ancorele, la fel cum au fost initial

Dificultate ridicata (4 din 5)

Rezolvare

Scrieţi o recenzie

Great Minds Metal and Wooden Display

Great Minds Metal and Wooden Display

Stand 24 puzzle Great Minds (lemn si metal)

Scrieţi o recenzie