Great Minds - set of 8

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 7 lei.


GM1439

Nou

Profesorul Puzzle propune o noua provocare: Great Minds - set of 8

140 lei

Add to Wishlist

Despre jocul puzzle

Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logica, concentrare, comunicare, perseverenta si rabdare.

Aceste abilitati (importante in viata nastra, ca adulti dar si in cea a copiilor)  pot fi antrenate pe termen lung prin experianta acumulata sau prin exercitii cu jocuri tip puzzle.

Puzzle-ul este cel cele mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare data, indiferent de varsta!

Seria Great Minds

Include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile si creeaza o legatura intre ele si cele mai importante personalitati istorice.

Pe langa jocul tip puzzle pachetul include si informatii istorice din viata Geniului pe care-l reprezinta, ce pot folosi drept indicii in gasirea solutiei.

Great Minds - Set of 8

O colectie de 8 dintre cele noi puzzle-uri din seria Great Minds, ce pot fi deschide calea catre o frumoasa lectie de istorie, fizica, matematica sau muzica .

4 puzzle-uri din lemn + 4 puzzle-uri din metal

Dimensiune ambalaj: 40 x175 cm

Varsta recomandata 4-99 ani

Great Minds - Napoleon's Cannon Ballls

Napoleon Bonaparte (1769-1821), imparat al Frantei, a fost cel mai grozav geniu militar, din toate timpurile. A dominat Europa cu ajutorul unei armate foarte mari si prin forta tunurilor. El a condus si o expeditie militara in Egipt, ajungand la Marea Piramida a lui Cheops.

Puzzleul propus spre rezolvare este o minipiramida din bile de tun ce trebuie separate si apoi asezate la loc in forma de piramida. 

Great Minds - Cassini's Rings

Giovanni Cassini (1625-1712), matematician italian, astronom si inginer. A descoperit ca planeta saturn este inconjurata de o serie de inele si 4 luni.

Puzzleul propus spre rezolvare contine 2 inele ce trebuie separate si legate la loc.

Pare usor dar nu este!

Great Minds - Drake's Bowl

Sir Francis Drake (1540-1596), englez, capitan de vas si navigator. A fost al 2-lea om care a facut ocolul pamantului si un pericol constant pentru vasele spaniole ce transportau lingouri din America. Inaintea victoriei impotriva Armadei spaniole in 1588 el juca popice la Plymouth Hoe, iar cand i s-a spus ca flota spaniola se apropie a declarat amuzat ca e suficient timp sa termine jocul si sa invinga si Armada.

Puzzleul propus spre rezolvare reprezinta o sfera (bila de popice) ce trebuie demontata si montata la loc.

Great Minds - Jefferson's Nails

Thomas Jefferson (1743-1826), principalul autor al Declaratiei de Independenta, al 3 lea presedinte al Statelor Unite. Printre multe alte realizari importante el a intemeiat si prima fabrica de cuie din Statele Unite.

Puzzle-ul propus spre rezolvarea consta in 2 cuie sucite ce trebuie descurcate si montate la loc.

Crezi ca reusesti?

Great Minds - Khufu's Pyramid

Khufu (Cheops in greaca), faraon al Regatului Vechi al Egiptului, cunoscut ca fiind constructorul Marii Piramide din Ghiza (Piramida lui Cheops), singura supravietuitoare din cele 7 minuni ale lumii antice.

Puzzle-ul propus spre rezolvarea este o piramida ce trebuie demontata si montata la loc. 

Vrei sa incerci?

Great Minds - Tesla's Coil

Nikola Tesla (1856-1943), un inventator, fizician, inginer mecanic, inginer electrician și unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale.

Tesla a inventat transmisia de energie fără fir la începutul anului 1891. Efectul Tesla (numit așa în onoarea lui) este un concept pentru aplicațiile acestui tip de transport de electricitate.

Tesla a folosit spirala sa la multe aplicatii si experimente electrice inovative.

Puzzleul propus spre rezolvare contra intr-o spirala si un inel metalic ce trebuie separate si apoi unite la loc.

Great Minds - Van Gogh's Box

Vincent Van Gogh (1853-1890), pictor olandez post-impresionist, ale carui picturi sunt printre cele mai valoroase din lume.

Puzzleul propus spre rezolvare consta intr-un cub ce trebuie dezasamblat si montat la loc.

Great Minds - Mozart's Bass Clef

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791 compozitor german și austriac, unul din cei mai prodigioși și talentați creatori în domeniul muzicii clasice

Solutii:

Jefferson's nails

Van Gogh's Box

Khufu's Pyramid

Drake's Bowl

Napoleon's Cannon Balls

Mozart's Bass Clef

Tesla's Coil

Cassini's Ring

Scrieţi o recenzie

Great Minds - set of 8

Great Minds - set of 8

Profesorul Puzzle propune o noua provocare: Great Minds - set of 8

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: