Franklin's Keys Puzzle Mareste imaginea

Franklins Keys Puzzle

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


GM1334

Nou

Profesorul Puzzle propune o noua provocare:

Great Minds - Franklin's Keys Puzzle

30 lei

Add to Wishlist

Despre jocul puzzle

Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logica, concentrare, comunicare, perseverenta si rabdare.

Aceste abilitati (importante in viata nastra, ca adulti dar si in cea a copiilor)  pot fi antrenate pe termen lung prin experianta acumulata sau prin exercitii cu jocuri tip puzzle.

Puzzle-ul este cel cele mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare data, indiferent de varsta!

Seria Great Minds

Include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile si creeaza o legatura intre ele si cele mai importante personalitati istorice.

Pe langa jocul tip puzzle pachetul include si informatii istorice din viata Geniului pe care-l reprezinta, ce pot folosi drept indicii in gasirea solutiei.

Great Minds - Franklin's Key Puzzle 

Great Minds - Cheile lui Benjamin Franklin

Benjamin Franklin (1706 - 1790) este una dintre cele mai cunoscute personalități din istoria Statelor Unite, unul din Founding Fathers, diplomat, om de știință, inventator, filozof, profesor și om politic.

Pe langa multe alte lucruri el a fost primul care a demonstrat ca fulgerul este o descarcare electrica. In 1752, in timpul unei furtuni, Franklin a inaltat un zmeu de care a legat cu un fir de matase o cheie din fier. Cand fulgerul a lovit zmeul, Franklin a atins cheia din metal si a fost curentat.

Testeaza-ti abilitatea de a gasi cheia, solutia rezolvarii acestui puzzle!

Misiunea 1: Separa cele 2 chei.

Misiunea 2: Imbina cheile, la fel cum au fost initial

Scrieţi o recenzie

Franklins Keys Puzzle

Franklins Keys Puzzle

Profesorul Puzzle propune o noua provocare: Great Minds - Franklin's Keys Puzzle

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: