Galileos's Star Puzzle Mareste imaginea

Galileo's Star Puzzle

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


GM1333

Nou

Profesorul Puzzle propune o nou provocare:

Great Minds - Galileo's Star Puzzle

30 lei

Add to Wishlist

Despre jocul puzzle

Rezolvarea problemelor, oricare ar fi natura lor, presupune logica, concentrare, comunicare, perseverenta si rabdare.

Aceste abilitati (importante in viata nastra, ca adulti dar si in cea a copiilor)  pot fi antrenate pe termen lung prin experianta acumulata sau prin exercitii cu jocuri tip puzzle.

Puzzle-ul este cel cele mai educativ joc pe care l-ar putea avea un copil, un cadou inspirat de fiecare data, indiferent de varsta!

Seria Great Minds

Include cele mai renumite puzzle-uri din toate timpurile si creeaza o legatura intre ele si cele mai importante personalitati istorice.

Pe langa jocul tip puzzle pachetul include si informatii istorice din viata Geniului pe care-l reprezinta, ce pot folosi drept indicii in gasirea solutiei.

Great Minds - Galileo's Star Puzzle

Galileo Galilei (1564-1642) este numit „părintele astronomiei observaționale moderne”, „părintele fizicii moderne”, „părintele științei” și „părintele științei moderne”. A construit un delescop si a fost primul care a observat muntii si vaile de pe Luna si infinitatea de stele ce alcatuiesc Calea Lactee. Tot el a observat petele solare si Fazele planetei Venus, dar a fost acuzat de erezie pentru ca a sugerat ca soarele este centrul sistemului solar si a fost forțat să retracteze și și-a petrecut restul vieții în arest la domiciliu.


Testeaza-ti abilitatile rezolvand acest puzzle!

Misiunea 1: Separa steaua de inel

Misiunea 2: Imbina piesele la fel cum au fost initial

Dificultate 3 din 5

Vezi rezolvarea!

Scrieţi o recenzie

Galileo's Star Puzzle

Galileo's Star Puzzle

Profesorul Puzzle propune o nou provocare: Great Minds - Galileo's Star Puzzle

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: