Garden Games - Boules

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4 lei.


GG4143

Nou

Set jocuri de gradina

Atentionare: ultima bucata in stoc!

90 lei

Add to Wishlist

Great Garden Games 

Toti membrii familiei, copiii, parintii chiar si bunicii, se vor bucura de farmecul jocurilor incluse in Seria Garden Games (Jocuri pentru gradina). 

Sports Day Kit

Cine poate face aceasta activitate?

Oricine. Indiferent de varsta sau de conditia fizica, acest sport poate fi practicat de oricine.

Unde poate fi practicat aceasta activitate?

Oriunde. In mediul urban sau in padure, pe malul marii sau in curtea casei, indiferent de vreme, acest sport poate fi practicat pe orice fel de suprafata.

Numarul de jucatori: 1 – 6 jucatoriBoules/Petanque este un sport frantuzesc cu bile care se joaca in echipe, foarte apreciat de persoanele care cauta o activitate afara care sa nu presupuna efort fizic, dar sa fie captivanta si distractiva.REGULAMENT:

1. Acest sport se poate practica in 3 moduri:

– Tete a tete, 1 contra 1, cu 3 bile fiecare.

– Dublu, 2 contra 2, cu 3 bile fiecare.

– Triplu, 3 contra 3, cu 2 bile fiecare.

2. Jucatorii utilizeaza bile mari, colorate si o bila de referinta care este din lemn

3. Se trage la sorti echipa care incepe jocul. Oricare jucator al aceastei echipe alege punctul de lansare si deseneaza pe sol un cerc de diametru cuprins intre 35 si 50 cm. Cand joaca, picioarele jucatorului trebuie sa fie inscrise in cerc atunci cand arunca bila.

4. Primul jucator arunca bila de referinta la o distanta cuprinsa intre 6 si 10 metri. Tinta trebuie sa se afle la cel putin 1 m distanta de orice obstacol (copac, zid, etc).

5. Acelasi jucator lanseaza apoi prima bila, incercand sa o plaseze cat mai aproape de bila de referinta.

6. Un jucator de la a doua echipa intra apoi in cerc si lanseaza bila proprie incercand sa o plaseze cat mai aproape de bila de referinta astfel incat sa fie mai bun decat primul (distanta mai mica pana la tinta). Echipa cu bila cea mai apropiata de tinta conduce jocul.

7. Acum unul din jucatorii de la echipa cu bila mai indepartata de bila de referinta arunca bila proprie incercand sa o plaseze cat mai aproape de tinta. Echipa continua sa joace in continuare pana reuseste sa plaseze o bila proprie mai aproape de tinta. Echipa care arunca se schimba doar atunci cand a reusit sa plaseze o bila proprie mai aproape de bila de referinta.

8. Cand una dintre echipe nu mai poseda bile, jucatorii echipei adverse joaca bilele pe care le mai au incercand sa le plaseze cat mai aproape posibil de tinta.

9. Cand cele doua echipe nu mai au bile se numara punctele. Echipa castigatoare marcheaza atatea puncte cate bile se afla mai aproape de bila de referinta, fata de cea mai apropiata bila a echipei adverse.

10. Unul din jucatorii echipei care a castigat punctul/punctele lanseaza apoi tinta din locul unde se gaseste. Jocul continua astfel, pana cand una din echipe ajunge la 13 puncte.
.
Instructiuni in limba engleza

Varsta recomandata: 6-99 ani

 

Scrieţi o recenzie

Garden Games - Boules

Garden Games - Boules

Set jocuri de gradina

Scrieţi o recenzie