Sherlock Holmes - The Case of the Code Breaker

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4 lei.


SH5359

Nou

Joc de inteligenta.

2 jucatori | durata 10-60 min. | varsta +12 ani

85 lei

Add to Wishlist

Sherlock Holmes 

Sherlock Holmes este probabil cel mai faimos detectiv fictiv și, desigur, unul dintre cele mai cunoscute personaje literale. 

Testeaza-ti abilitatile de detectiv pentru a vedea daca esti in aceeasi liga cu genialul detectiv Sherlock Holmes!

Seria Sherlock Holmes include puzzle-uri, frumos lucrate, concepute, nu doar pentru a-ti exersa deductia si logica, ci si drept cadouri elecante pentru colegii sau prietenii tai, pasionati de enigme si provocari.

Sherlock Holmes - The Case of the Code Breaker

Pregatirea jocului

Jucatorii trebuie sa stabileasca cine seteaza codul si cine incearca sa-l ghiceasca.

Cum se joaca?

Cel care seteaza codul trebuie sa aleaga 4 pini colorati si sa-i aseze pe in spatiile din capatul plansei de joc, asftfel opanentul sa nu vada codul. Se pot folosi si pini de aceeasi culoare.

Jucatorul 2, pentru a sparge codul, trebuie sa ghiceasca culoarea si ordinea exacta a celor 4 pini alesi de jucatorul 1.

Pentru ghicirea codului are la dispozitie 10 incercari. El va alege 4 pini si ii va aranga cum crede pe primul rand al plansei de joc, pe spatiile de incercare.

Creatorul codului va analiza mutarea oponentului si ii va comunica acestuia daca a ghicit culoarea sau pozitia pinilor prin folosirea pieselor albe sau negre in functie de situatie:

  • un pin negru pozitionat in campul feedback inseamna ca unul din cei 4 pini cod are culoare potrivita si este amplasat corect.
  • un pin alb, pozitionat in campul feedback, inseamna ca unul din cei 4 pini cod are culoarea potrivita dar este pozitionat gresit. 

Jucatorul care incearca sa sparga codul se va folosi de feedback-ul primit pentru a ghici codul cat mai repede.

Jocul se incheie atunci cand codul a fost spart (castiga jucatorul 2) sau atunci cand se epuizeaza cele 10 incercari (castiga jucatorul care a setat codul).
Varsta recomandata: +8 ani
Dimensiune: 30x13x4.5 cm

Scrieţi o recenzie

Sherlock Holmes - The Case of the Code Breaker

Sherlock Holmes - The Case of the Code Breaker

Joc de inteligenta. 2 jucatori | durata 10-60 min. | varsta +12 ani

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: