The Queen of Heart's Croquet Set

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 31 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 16 lei.


AIW5191

Nou

The Queen of Heart's Croquet Set

2-4 jucatori | durata 30-60 min. | varsta +8 ani

Atentionare: ultima bucata in stoc!

320 lei

Add to Wishlist

The Queen of Heart's Croquet Set

2-4 jucatori | durata 30-60 min. | varsta +8 ani

 

Jocul contine:

  • 4 crose din lemn,
  • 4 bile din lemn de culori diferite,
  • 6 porti, tot din lemn,
  • 1 jalon ce marcheaza finalul jocului,
  • instructiuni.

Pregatirea jocului:

Foloseste-te de cele 6 porti din lemn pentru a realiza un traseu de joc, exemplu in imaginea de mai jos.
Jucatorii trebuie sa parcurga traseul trecand bilele prin cele 6 porti. Traseul se considera terminat atunci cand bila atinge jalonul final.

Reguli Croquet, varianta clasica:

Fiecare jucator isi alege o crosa si o bila, acestea nu se schimba in timpul jocului.
Primul jucator isi aseaza bila la punctul de start si o loveste cu crosa de joc incercand sa treaca de prima poarta.
Daca bila sa trece pe sub prima poarta, jucatorul are dreptul la inca o lovitura.
Daca bila sa NU trece de prima poarta, runda se incheie si urmeaza al 2-lea jucator.
Daca in timpul jocului bila unui jucator loveste alta bila, se striga ROQUET iar jucatorul care a cauzat ciocnirea are dreptul la inca doua lovituri:
  • prima este lovitura Croquet. Jucatorul care a provocat ciocnirea bilelor, ridica bila lovita si o aseaza langa bila sa, asfel incat la urmatarea lovitura, bila adversarului sa plece intr-o directie care sa-l dezavantajeze. Jucatorul are voie sa loveasca cu crosa doar propria bila. 
  • a doua lovitura, este una normala. Jucatorul trebuie sa loveasca bila sa asfel incat sa o aduca cat mai aproape sau chiar sa o treaca prin urmatoarea poarta.
Jucatorii dau pe rand, pana cand unul dintre ei trece de toate cele 6 obstacole iar bila sa atinge jalonul final. El este desemnat castigator.

Croquet in Tara Minunilor:

De ce sa nu facem jocul descris mai sus ceva mai interesant, adaugand cateva extra reguli?
Regula "Totul se schimba/All Change": In orice moment in timpul jocului, oricare jucator poate strige o singura data "Totul se schimba!/All Change".  Moment in care toti jucatorii trebuie sa alerge catre o alta bila, cu care sa continue jocul.
Daca 2 sau mai multi jucatori ajung in dreptul aceleiasi bile, bila apartine doar jucatorului care a ajuns primul la ea, restul jucatorilor trebuie sa alerge catre alte bile ramase nerevendicate.
Regula "Ingheta/Freeze": in orice moment in timpul jocului, oricare jucator poate sa strige, o singura data, Freeze/Ingheata, cu conditia sa nu urmeze chiar randul sau. Urmatoarea runda toti jucatorii trebuie sa stea nemiscati, exceptand jucatorul care trebuie sa loveasca cu crosa. Acesta trebuie sa fie atent si la jucatorii inghetati. Primul jucator observat ca s-a miscat va reincepe jocul de la prima poarta.
Regula "Fara cap/Off with their head!": regula poate fi invocata la fel ca si celelalte doua de mai sus, in orice moment, de orice jucator. In acest caz toti jucatorii trebuie sa-si joace runda tinandu-se de cap cu o mana. Daca sunt observati ca au ridicat  mana de pe cap chiar si pentru o secunda, sunt trimisi inapoi la pozitia de start.

Dimensiuni produs: 82 x 15 x 10 cm

Scrieţi o recenzie

The Queen of Heart's Croquet Set

The Queen of Heart's Croquet Set

The Queen of Heart's Croquet Set 2-4 jucatori | durata 30-60 min. | varsta +8...

Scrieţi o recenzie