Joc - Escape from Dead Town

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3 lei.


ES5233

Nou

Escape Room Games - Escape from Dead Town

1-4 jucatori | durata aprox. 45 min | +12 ani

Atentionare: ultima bucata in stoc!

60 lei

Add to Wishlist

Escape Room Games

Ce este un joc Escape Room? 

Conceptul de joc "Escape Room" a luat nastere in primele zile ale computerelor de acasa, evoluand repede intr-o varietate de jocuri video.  Mai tarziu, versiunile fizice au devenit populare in întreaga lume.  Aceste camere de evacuare din viata reala, implica blocarea unui grup de oameni intr-o incapere cu scopul de a se elibera.  Fiecare camera contine indicii si provocari, ghicitori si puzzle-uri pe care trebuie sa le rezolve pentru a-și gasi calea de ieșire. 

Jocurile Escape Room, tip "Board Game", ca acesta, permit jucatorilor sa experimenteze emotia rezolvarii unei provocari, ghicitori sau puzzle fara a fi blocati intr-o camera!

Escape from Dead Town

Jocul presupune cunoasterea limbii engleze (nivel mediu-avansat) deoarece implica parcurgerea si intelegerea unor texte in limba engleza.

28 septembrie, 9:47 AM,
Au trecut exact 42 de ore de la izbucnirea epidemiei.
Cu un minut inainte eram ingrijorat ca nu am avut timp sa-mi cumper o cafea in drum spre serviciu si la un minut dupa ma imbulzesc cu colegii in dulapul de papatarie din birou, cautand metode sa realizez arme din capsatoare si rigle.
Indiferent daca pandemia a pornit de la niste deseuri toxice, un parazit pe creier sau poate chiar de la muscatura unei maimute mutant, nu mai conteaza... este clar insa ca moartea este mai aproape ca niciodata.
Stazile sunt pline de ZOMBIE si este de ajuns o singura zgarietura sau muscatura pentru a ma infecta cu virusul letal si a ma transforma intr-un zombie.
Am gasit harta orasului si cateva notite despre evacuare: "Military Extraction Point" si "Transport to Safe zone".
Trebuie sa traversez orasul si sa ajung cu bine in zona de extractie.

Jocul contine:

  • Instructiuni doar in limba engleza!
  • 4 plicuri ce contin detalii despre zonele ce trebuie traversate (carantina, farmacie, spital, Zombie). Travesarea unei zone presupune gasirea unei solutii sau rezolvarea unui puzzle logic.

Varsta recomandata: +12 ani
Numar jucatori: +2 jucatori
Durata: 90 minute
Dimensiune: 16x11x4 cm

Scrieţi o recenzie

Joc - Escape from Dead Town

Joc - Escape from Dead Town

Escape Room Games - Escape from Dead Town 1-4 jucatori | durata aprox. 45 min...

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: