Joc - Escape from The Mall

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4 lei.


ES5231

Nou

Escape Room Games - Escape from the Mall

1-4 jucatori | durata aprox. 45 min | +12 ani

70 lei

Add to Wishlist

Escape Room Games

Ce este un joc Escape Room? 

Conceptul de joc "Escape Room" a luat nastere in primele zile ale computerelor de acasa, evoluand repede intr-o varietate de jocuri video.  Mai tarziu, versiunile fizice au devenit populare in întreaga lume.  Aceste camere de evacuare din viata reala, implica blocarea unui grup de oameni intr-o incapere cu scopul de a se elibera.  Fiecare camera contine indicii si provocari, ghicitori si puzzle-uri pe care trebuie sa le rezolve pentru a-și gasi calea de ieșire. 

Jocurile Escape Room, tip "Board Game", ca acesta, permit jucatorilor sa experimenteze emotia rezolvarii unei provocari, ghicitori sau puzzle fara a fi blocati intr-o camera!

Escape from the Mall

Jocul presupune cunoasterea limbii engleze (nivel mediu-avansat) deoarece implica parcurgerea si intelegerea unor texte in limba engleza.

Escape from the Mall poate fi jucat atat de unul singur cat si impreuna cu alti 4 prieteni. 

Fiecare plic contine cate o enigma diferita, ele pot fi rezolvate in orice ordine, dar doar de catre un singur jucator.  Se considera ca un jucator a gasit iesirea din Mall atunci cand descopera toate cele 4 solutii.

Solutia fiecarui puzzle ii va indica jucatorului un indiciu pentru puzzle-ul urmator.

In timpul jocului harta mall-ului trebuie sa ramana in centru mesei de joc, astfel incat toti jucatorii sa aiba acces la ea.

Jocul contine:

  • 4 plicuri cu misiuni
  • poveste si instructiuni in limba engleza

Varsta recomandata: +12 ani
Numar jucatori: 1-4 jucatori
Durata: 45 minute
Dimensiune: 11x16x4 cm

Scrieţi o recenzie

Joc - Escape from The Mall

Joc - Escape from The Mall

Escape Room Games - Escape from the Mall 1-4 jucatori | durata aprox. 45 min...

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: