Joc - Mystery Game, Secrets of Emerald Hill

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 12 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6 lei.


MM5279

Nou

Mystery Game - Secrets of Emerald Hill

8 jucatori | durata aprox. 90 min | +14 ani

130 lei

Add to Wishlist

Escape Room Games

Ce este un joc Escape Room? 

Conceptul de joc "Escape Room" a luat nastere in primele zile ale computerelor de acasa, evoluand repede intr-o varietate de jocuri video.  Mai tarziu, versiunile fizice au devenit populare in întreaga lume.  Aceste camere de evacuare din viata reala, implica blocarea unui grup de oameni intr-o incapere cu scopul de a se elibera.  Fiecare camera contine indicii si provocari, ghicitori si puzzle-uri pe care trebuie sa le rezolve pentru a-și gasi calea de ieșire. 

Jocurile Escape Room, tip "Board Game", ca acesta, permit jucatorilor sa experimenteze emotia rezolvarii unei provocari, ghicitori sau puzzle fara a fi blocati intr-o camera!

A Murder Mystery Game - Secrets of Emerald Hill

Un joc plin de suspans, crime si mistere.

La marginea Londrei se află Emerald Hill, o comunitatea închisă si extrem de exclusivă a orașului.

Domnul Addington, proprietarul snob al moșiei, este găsit mort pe podeaua de marmura a baii sale private. Este clar ca moartea sa nu a fost un accident. 

Fiecare dintre rezidenti, de la Tiffany, regina de fitness, până la Keith, ascunde un secret exploziv, dar doar unul dintre ei ar merge atat de departe incat sa omoare pentru a proteja acel secret! 

Actiunea are loc in anii 80, cand parul si pernele de pe umeri erau la fel de mari. Misterul captivant al crimei ii transforma pe toti oaspetii la cina in detectivi dar si suspecti pentru o seara. 

Vei reuși sa descoperi indicii, sa identifici motivele si sa rezolvi crima inainte pana la ivirea zorilor si servirea cafelei? 

Invitatii si sugestii despre cum sa te îmbraci in personaje sunt anexate jocului.

Jocul contine: 

  • 8 invitatii, in plic,
  • Instructiuni in limba engleza, desrierea personajelor, idee de costume, secrete si dialoguri, indicii, suspiciuni si intrigi.

Varsta recomandata: +14 ani
Numar jucatori: 8 jucatori
Durata: 90 minute
Dimensiune: 14x21x7 cm

Scrieţi o recenzie

Joc - Mystery Game, Secrets of Emerald Hill

Joc - Mystery Game, Secrets of Emerald Hill

Mystery Game - Secrets of Emerald Hill 8 jucatori | durata aprox. 90 min |...

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: