Joc - Escape from The Movie Studio

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2 lei.


ES9699

Nou

Escape Room Games - Escape from the Movie Studio

+1 jucatori | +45 min | +12 ani

Atentionare: ultima bucata in stoc!

35 lei

Add to Wishlist

Escape Room Games

Ce este un joc Escape Room? 

Conceptul de joc "Escape Room" a luat nastere in primele zile ale computerelor de acasa, evoluand repede intr-o varietate de jocuri video.  Mai tarziu, versiunile fizice au devenit populare in întreaga lume.  Aceste jocuri de evadare din viata reala, implica blocarea unui grup de oameni intr-o incapere cu scopul de a se elibera.  Fiecare camera contine indicii si provocari, ghicitori si puzzle-uri pe care trebuie sa le rezolve pentru a gasi calea de ieșire. 

Jocurile Escape Room, tip "Board Game", ca acesta, permit jucatorilor sa experimenteze emotia rezolvarii unei provocari, ghicitori sau puzzle fara a fi blocati intr-o camera!

Escape from the Movie Studio

Jocul presupune cunoasterea limbii engleze (nivel mediu-avansat) deoarece implica parcurgerea si intelegerea unor texte in limba engleza.

Escape from the Movie Studio poate fi jucat atat de unul singur cat si impreuna cu alti prieteni. 

Lumini, camere, evadare!

Niciun film nu a fost invaluit in atat de mult mister ca Idle Gossip, cea mai noua creatie a faimosului studio Escape Pictures. Tu, un tanar jurnalist de film, te-ai furisat pe platourile de filmare pentru a obtine o fotografie, o informatie,  orice poti posta pe blogul tau pentru a-ti incepe cariera.

Visele tale se opresc rapid deoarece seful securitatii te-a vazut facand poze si trebuie sa gasesti urgent o cale de iesire din studioul de filmare fara a-ti pierde camera. 

Vei scapa in siguranta doar daca vei reusi sa decodifici mesajul criptat iar pentru asta vei avea nevoie de 12 litere pe care le vei obtine rezolvand toate cele 12 puzzle-uri logice.

Varsta recomandata: +12 ani
Numar jucatori: unul sau mai multi jucatori
Durata: +45  minute
Dimensiune: 13x9x2 cm

Scrieţi o recenzie

Joc - Escape from The Movie Studio

Joc - Escape from The Movie Studio

Escape Room Games - Escape from the Movie Studio +1 jucatori | +45 min | +12 ani

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: